AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bir Kaosa Sebep... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bir Kaosa Sebep...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bir Kaosa Sebep...
08.05.2014 12:02

IHAAW115908-SIY/08-05-2014 - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bir kaosa sebep olmayacaktır.

IHAAW115908-SIY/08-05-2014

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bir kaosa sebep olmayacaktır. AK Parti içinde restleşmeye sahne olmayacaktır. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

08.05.2014 11: 59: 08 TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 'Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bir Kaosa Sebep... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement