AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, partisinin İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti.

06.01.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, partisinin İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu'yu İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve partililer karşıladı. Aday tespitlerinin üst kurulda devam ettiğini söyleyen Göksu, "AK Parti herhangi bir parti değildir. Milletimizin teveccühü söz konusu. Ayrıca, aday adaylarımızın her biri, birbirinden kıymetli. Her ilçede 10'u aşkın aday adayımız var. Başbakanımızın yoğunluğu ortada. Onun yoğunluğundan dolayı da belki biraz süreç uzamış olabilir diye düşünüyorum. Büyükşehirler ve iller belli oldu. İlçe adaylarımız da en kısa sürede onaylanıp kamuoyuna açıklanacaktır. Adayın ismi önemli ama AK Parti nezdinde çok önemli değildir. O, AK Parti'nin adayıdır. Siyasette şiarımız 'ben' değil, 'biz'dir. Bizden daha önemli, İnegöl, Bursa, Türkiye'dir. Siyasette kolektif aklı ön plana çıkartıyoruz. Bundan dolayı İnegöl'ü çok heyecanlı ve canlı gördüm. Çok mutlu oldum. İnegöl'ün geçmişten bu yana partimize çok destek çıktığını biliyorum. İnegöl halkına teşekkür ediyorum. İnşallah bu yerel seçimlerde de İnegöl hakikaten ses getirecek bir sonucu mutlaka ortaya çıkartacaktır. Sadece Bursa bazında değil, Türkiye bazında da ses getirecek bir sonucu almanızı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"Basına yansıyan bazı aday isimleri doğru mu?" sorusuna ise Göksu, "Doğru değil. Resmi olarak üst kuruldan çıkan karar, kamuoyuna açıklanmadıkça doğru değildir. Değişik şekillerde ortaya atılıyor. İlçe adayları ile alakalı üst kurul çalışmaları devam ediyor. Her ilçe kendi içinde özel ve önemlidir. Türkiye'de 950 tane ilçe var. İnegöl de çok önemli. Üst kurul çalışmalarını bitirip kamuoyuna açıklamadıkça, ortaya çıkan isimler sadece söylentidir" şeklinde cevap verdi.

"ARTIK HİÇBİR ŞEY KAPALI KAPILAR ARKASINDA KALMIYOR"

Göksu, 17 Aralık operasyonuyla alakalı ise, "Artık hiçbir şey kapalı kapılar arkasında kalmıyor. Ülkemizde bugüne kadar yapılan hizmetler, istikrarın sonucudur. Çalışkan başbakanımız vardır. 2013 Haziran ayındaki Gezi olaylarından bu yana Türkiye'nin süper ligde yer almasını gerektiren o büyük hamlelerin önünü kesmek isteyen, içeride ve dışarıda birtakım güçler var. Yapılması düşünülen projeler etrafında kıyametler kopartılmaya çalışılıyor. Artık Türkiye G20'lerin içerisinde ilk 10'larda yer alacaktır. Dolayısıyla vatandaşlarımız bunu görüyor. AK Parti'nin oyunun düşeceğine değil, tam tersine oyunun artacağına, artarak da gideceğine, önümüzdeki yerel seçimlerden de başarılı çıkacağına inanıyorum. Hangi parti olursa olsun, sonuçta hepsi bu ülkenin partisi. Bütün adaylar, İnegöl'ün gelişmesini, kalkınmasını isteyen insanlardır. Sonuçta parti bir araçtır, amaç ülkeye ve insanlığa hizmettir. Ülkemize, Bursa ve İnegöl'e hizmet etmenin aracı AK Parti saflarında yer almaktır. İnegöl gelişir ve kalkınırsa, buradaki kardeşlerimiz de İnegöl'ün kalkınmışlığından istifade edecektir. Türkiye'de yaşanan operasyonlar ve olaylar sadece partili arkadaşlara fatura edilmiyor. Bütün ülkenin insanlarına fatura ediliyor. Halkımız sandıkta inşallah bunun cevabını verecektir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement