Akşener, belediye başkanlarıyla bir araya geldi (6) - Son Dakika
Politika

Akşener, belediye başkanlarıyla bir araya geldi (6)

Akşener, belediye başkanlarıyla bir araya geldi (6)

'BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ ŞEY ÇOK NET VE AÇIK'İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milletvekilleri, genel başkan başdanışmanları ve divan üyeleri ile bir araya geldiği toplantının ardından genel merkezden ayrıldı.

04.03.2023 20:08  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ ŞEY ÇOK NET VE AÇIK'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milletvekilleri, genel başkan başdanışmanları ve divan üyeleri ile bir araya geldiği toplantının ardından genel merkezden ayrıldı. Grup başkanvekilleri Erhan Usta ve Müsavat Dervişoğlu, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. Usta, "Bu haliyle bu 5'li masa, öyle anlaşılıyor ki Sayın Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için kurulmuş bir masa haline gelmiş. Bizim söylediğimiz şey çok net ve açık. Mutabakatla karar alma konusunda son toplantıda yaptıkları hatayı düzeltecek bir irade beyanını ortaya koyarlarsa her zaman için masa o anlamda devam eder, bizim için kapı açıktır. Ama onun dışında o ilkelerden vazgeçmek istemiyoruz, kararlar mutabakatla alınacak, bugüne kadar da hep böyle yaptık" dedi.

Usta, "6'lı Masa'dan davet mi bekliyorsunuz?" sorusuna, "Bu irade beyanını bekliyoruz. Masanın başlangıçtan itibaren ne için kurulduğunu bu son geldiğimiz noktada anlamış olduk" diye konuştu. Usta, Akşener'in adaylığına ilişkin soru üzerine de "Ona bakacağız, önümüzdeki toplantılarda yeri geldikçe konuşacağız" dedi.'5 PARTİNİN LİDERİ BUGÜN TOPLANDI, BİR DE ONLARA SORUN'

Müsavat Dervişoğlu ise 6 Mart'ta gerçekleştirilecek toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılıp katılmayacağı sorusuna, "Hayır, katılmayacak. 5 partinin lideri bugün toplandı, bir de onlara sorun" diye konuştu. Dervişoğlu, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin ise "Zamanı gelince her şeyi konuşacağız" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Akşener, belediye başkanlarıyla bir araya geldi (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement