Arabi-Ureykat Görüşmesi - Son Dakika
Politika

Arabi-Ureykat Görüşmesi

Arabi-Ureykat Görüşmesi

Arap Birliği Genel Sekreteri Arabi ile Filistin Başmüzakerecisi Ureykat, barış müzakerelerinde gelinen son noktayı değerlendirdi.

02.03.2014 22:56

Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ile Filistin- İsrail barış müzakerelerinin Filistin Başmüzakerecisi Saib Ureykat'ın, ABD'nin öncülüğünde devam eden barış müzakerelerinde gelinen son noktayı değerlendirdiği bildirildi.

Arap Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, birliğin Kahire'deki genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Ureykat'ın Arabi'ye barış müzakereleriyle ilgili bilgi verdiği belirtildi. Filistin'in Arap Birliği Daimi Temsilcisi Berakat el-Ferra'nın da hazır bulunduğu görüşmede, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin 19 Şubat'ta Paris'te yaptığı görüşmenin masaya yatırıldığı ifade edildi.

Ureykat'ın yarın Kerry ile görüşmek üzere ABD'nin başkenti Washington'a hareket etmesi bekleniyor.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da bugün sabah saatlerinde 6 gün sürecek resmi temaslarda bulunmak üzere Washington'a gitmişti.

Ureykat, Arabi ile görüşmesi öncesinde yaptığı açıklamada, Washington ziyareti sırasında İsrail heyetinden kimseyle bir araya gelmeyeceğini ifade etmişti. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Arabi-Ureykat Görüşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement