Bağlar'da Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

Bağlar'da Köy Ziyaretleri

Bağlar\'da Köy Ziyaretleri

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler ve DBP Bağlar İlçe Örgütü Eş Başkanı Zeki Çetin ve beraberindekiler köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

02.02.2015 16:36

Bağlar Belediyesi ve Bağlar DBP İlçe Örgütü ilçe merkezine bağlı köylerin sorunlarını yerinde tespit etmek, köylere dönük belediyenin gerçekleştirdiği ve planladığı hizmetleri halkla paylaşmak, yaşanan siyasal süreci halkla tartışmak kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, DBP Bağlar İlçe Örgütü Eş Başkanı Zeki Çetin, DBP Bağlar ilçe yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Nevriye Şık, belediye meclis üyeleri ile belediye idari amirleri de ziyarete hazır bulundu. İlk olarak Kara Mustafa köyüne geçen eş başkan ve beraberindekiler, burada halkın katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda siyasi süreç hakkında aktarımlarda bulunuldu. Daha sonra sırasıyla Yarımtaş, Aşağı Kırlangıç ve Yukarı Molla köylerine geçen eş başkan ve beraberindekiler, burada belediye hizmetlerini değerlendirerek, yaklaşan seçimler üzerine, halkın görüş ve önerilerini dinledi. Köy halkının katılımıyla yapılan toplantılarda, katılımcılar belediyenin köylere dönük yapılan hizmetler üzerinden memnuniyetlerini dile getirdi.
'HİZMET PROJELERİMİZ EN KISA ZAMANDA SONUÇLANACAK'
Köylerde halk ile alınan toplantılarda söz alan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, belediye hizmetlerinin sürdüğünü belirterek, köylere dönük ortaya koydukları hizmet projelerin en kısa zamanda sonuçlanacağını söyledi. Kürdistan coğrafyasında çete saldırılarında dolayı yaşanan siyasal süreci değerlendiren Güler, bu sürecin yoğunluğundan dolayı köy ziyaretlerinin sürekli ertelendiğini ve bu anlamda kendilerini mazur görmelerini istedi. Köylere götürülecek hizmetlere değinen Güler, köylere dönük hizmet çalışmalarının belediyelerin asıl işini olduğunu kaydederek, "Bunları en kısa zamanda tamamlayacağız. Ancak şuan Kürdistan'da bu hizmetlerden daha önemli bir süreç yaşanıyor. Bu nedenle halkın belediye hizmetlerinden daha çok gelişen siyasal süreç etrafında kenetlenmesi gerekiyor" dedi.
'SEÇİMLERDE PARTİMİZ ETRAFINDA KENETLENELİM'
DBP Bağlar İlçe Eş Başkanı Zeki Çetin ise belediyenin yürüttüğü hizmetlerin halk tarafından memnuniyet yaratığının sevindirici olduğunu söyleyerek,"Belediyemiz hizmet ürettikçe halkımız daha da sahip çıkacak" dedi. Çetin, yaklaşan genel seçimler üzerinde değerlendirmeler yaparak, Kürt halkının önüne yeni fırsatlar ve tehlikelerin kapıda olduğunu söyledi. Kürt halkının bir savaş içinde olduğunu ve her fırsatın en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirten Çetin, "Seçim sürecide bu fırsatlardan birisidir. Bu süreçte halk olarak partimiz etrafında bütünleşmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Bağlar'da Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement