Bakan Kılıç, Vezirköprü'de Sentetik Çim Sahanın Açılışını Yaptı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç, Vezirköprü'de Sentetik Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Bakan Kılıç, Vezirköprü\'de Sentetik Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde sentetik çim sahanın açılışını yaptı.

07.04.2012 17:27

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde sentetik çim sahanın açılışını yaptı.

Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, Vezirköprü Kaymakamı Ozan Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Garnizon Komutanı Mehmet Canlı, İlçe Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Belde Belediye başkanları, Siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bakan Kılıç, "Vezirköprü'ye şimdiden müjdeyi veriyoruz, Vezirköprü'ye kapalı spor salonuna ilaveten bir kapalı antrenman sahasının yapımına hemen başlıyoruz. Böylece sporcu kardeşlerim antrenman yapmak için adeta nöbet bekliyor olmayacak" diye konuştu.

Vezirköprü'nün 10 yılda büyük eserler kazandığını belirten Kılıç, "Öğretmen Lisesi bu dönemin eseri oldu. Fen Lisesi bu dönemin eseri oldu. Yüksekokul bu dönemin eseri oldu. Nice köy yolları baraj inşaatı, içme suyu kanalizasyon projesi ihalesi, park bahçe peyzaj alanları, restorasyon alanları, onarım projeleri, tarihin Vezirköprü'ye yeniden kazandırılması, bedestenin onarını, Taşhan'ın onarımı ve daha onlarca büyük iş, eser, proje, okul, pansiyon yurt hepsi 8-10 senede Vezirköprü'ye kazandırdığımız

güzellikler arasında yerini aldı. Sadece Vezirköprü'de değil, iç bölgedeki bütün ilçelerimizde spor, sağlık, eğitim alt yapı, üst yapıda, daha pek çok alanda kalkınma hamlemize devam ediyoruz, edeceğiz. Vezirköprü'ye 2012 yılı içersinde dahil ettiğimiz projelerden bir tanesi de 300 kişilik yüksek öğretim öğrenci yurdu. Yüksekokulu Vezirköprü'ye kazandırdık ama yetmez. Dışarıdan gelen öğrencilerin kalma imkanı geniş olması lazım ki Vezirköprü Meslek Yüksekokulu daha fazla tercih edilen bir yer olabilsin.

İşlerin çoğunu bitirdik, azı kaldı. Azında da inşallah elbirliği ile gayret edeceğiz. Gereğini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı İ.Sadık Edis ve Kaymakam Ozan Balcı'nın konuşmasından sonra Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, "Sayın Bakanımızın Samsun ili ile ilgili bize talimatları oldu. 'Samsun'un stadyumu, kapalı spor salonu olmayan hiçbir ilçesi kalmasın' diye ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Edis ve Vezirköprü Belediyespor Kulübü Başkanı Ziya Akbaş, Bakan Kılıç'a çiçek ve takımın formasını verdi.

Vezirköprü'ye yapılan sentetik çim sahanın açılışı Bakan Kılıç ve protokol tarafından yapıldı. Bakan Kılıç, Vezirköprü Belediyespor Kulübü sporcularının antrenman maçının başlayış vuruşunu yaptı.

Bakan Suat Kılıç daha sonra Vezirköprü- Durağan karayolunun 27. kilometresinde 35 hektar alan üzerinde Altıkaya Baraj Gölü kenarında yapımı devam eden

"Vezirsuyu Piknik Alanı"nda incelemelerde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç, Vezirköprü'de Sentetik Çim Sahanın Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement