Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: "Gündem de TEOG tartışmaları var. Türkiye olarak gündemdekilerin haricinde daha önemli bir problemimiz var o da teste dayalı seçme ve yerleştirme sistemi. Bunun eğitimimize ne kadar darbe vurduğunun farkında değiliz"
-"Dilimizin sınırları dünyamızın da sınırlarıdır"
-"Ülkemizin her bir ferdinin özellikle gençlerin Türkçe'mizi doğru kullanmasını ümit ediyoruz"
-"Gündem de TEOG tartışmaları var. Türkiye olarak gündemdekilerin haricinde daha önemli bir problemimiz var o da teste dayalı seçme ve yerleştirme sistemi. Bunun eğitimimize ne kadar darbe vurduğunun farkında değiliz"
ANKARA - Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Radyo ve Televizyonlarda Doğru, Güzel ve Anlaşılır Türkçe Kullanımının Yaygınlaştırılması Projesi tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.
Son Dakika › Politika › Başbakan Yardımcısı Fikri Işık: 'Gündem de Teog Tartışmaları Var. Türkiye Olarak Gündemdekilerin... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.