Başbakan Yıldırım: "Peşmerge ve Irak Merkezi Güçleri ile Sincar'ın Terör Unsurlarından Temizlenmesi... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "Peşmerge ve Irak Merkezi Güçleri ile Sincar'ın Terör Unsurlarından Temizlenmesi...

07.01.2017 16:17

Başbakan Yıldırım: "Peşmerge ve Irak merkezi güçleri ile Sincar'ın terör unsurlarından temizlenmesi konusunda gerekli çalışmalar yapılacak.

Başbakan Yıldırım: "Peşmerge ve Irak merkezi güçleri ile Sincar'ın terör unsurlarından temizlenmesi konusunda gerekli çalışmalar yapılacak. Bizim için terör nereden gelirse gelsin aynıdır. Dolayısıyla Sincar birinci derecede en büyük tehdidi bize oluşturmaktadır ve tehdidin bertaraf edilmesi konusunda Sayın Başbakan'ın hassasiyetleri için de teşekkür ediyoruz. Bu konuda da gerekli işbirliğini yapmaya hazırız. Sadece Sincar değil bütün Irak topraklarından ülkemize yönelen terör faaliyetlerine karşı işbirliğini sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yıldırım: 'Peşmerge ve Irak Merkezi Güçleri ile Sincar'ın Terör Unsurlarından Temizlenmesi... - Son Dakika


Advertisement