Başkan Bakıcı, Çarşı Mahalle'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Politika

Başkan Bakıcı, Çarşı Mahalle'de İncelemelerde Bulundu

Başkan Bakıcı, Çarşı Mahalle\'de İncelemelerde Bulundu

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çarşı Mahalle’de tamamlanan asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.

27.11.2018 17:41

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çarşı Mahalle'de tamamlanan asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Çarşı Mahalle'de asfalt ve kilit taşı yapımı tamamlanan cadde ve sokakları gezerek incelemelerde bulundu. Belediye personelinden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Bakıcı, çalışmalarda gördüğü eksiklerin giderilmesi konusunda talimat verdi. Çarşı Mahalle'de vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakıcı, bir kahvehanede mahalle sakinleri ile birlikte çay içerek sohbet etti. Mahallede ayrıca çat kapı ev ziyaretleri de yapan Başkan Bakıcı, 90 yaşındaki Gülizar Kaplan ve eşini evinde ziyaret etti. Gülizar nine ile geçmişten geleceğe sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Bakıcı, Gülizar nineni hatıralarını dinledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Bakıcı, Çarşı Mahalle'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement