Baykal'a 11'ler Desteği - Son Dakika
Politika

Baykal'a 11'ler Desteği

Baykal\'a 11\'ler Desteği

Baykal'a Destek Açıklaması Yapan CHP'li 11 Karadenizli Milletvekili, "Kurultaydan CHP'nin Deniz Baykal Başkanlığında Yenilenmiş ve Güçlü Bir Yönetim Kadrosuyla Çıkacağına İnanıyoruz" Dedi.

19.10.2007 10:52

Baykal'a destek açıklaması yapan CHP'li 11 Karadenizli milletvekili, "Kurultaydan CHP'nin Deniz Baykal başkanlığında yenilenmiş ve güçlü bir yönetim kadrosuyla çıkacağına inanıyoruz" dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Ordu Milletvekili Rahmi Güler, Samsun Milletvekili Suat Binici, Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal, Sinop Milletvekili Engin Altay, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi ile Hikmet Erenkaya, Meclis'te bugün yazılı bir açıklama yaparak Baykal'a desteklerini açıkladı. "Son derece hassas bir iç ve dış siyasal sürecin içinden geçtiğimiz bu

günlerde partimiz CHP'nin değeri ve önemi her zamankinden daha fazla artmış, partimiz ülkemizin bekası için bir ihtiyaç ve güvence haline gelmiştir" denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bir misyon partisi olan CHP'ye yönelik tuzaklar ve partinin iklimini bozmaya yönelik çabalar, özellikle son 4 yıldır yoğun bir şekilde iç ve dış çevreler tarafından artarak sürdürülmektedir. Bizler Karadeniz bölgesi milletvekilleri olarak önümüzdeki bu zor dönemde büyük bir siyasal güç olan CHP'nin bugün Türkiye için daha büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacın Sayın Deniz Baykal liderliğinde bir CHP ile karşılanacağını düşünüyoruz. Kurultaydan CHP'nin Deniz Baykal başkanlığında yenilenmiş ve güçlü

bir yönetim kadrosuyla çıkacağına inanıyoruz."

(AU-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Baykal'a 11'ler Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement