CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'yı karış karış gezerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bozbey, Zümrütevler ve Teferrüç mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi ve halkın ilgisini kazandı.

03.02.2024 13:03  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'yı karış karış gezerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu ile Zümrütevler ve Teferrüç mahallelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Zümrütevler Mahalle Muhtarı Abdurrahman Çamkerten'i ziyaret eden Bozbey, mahalle hakkında bilgi aldı. Bursa'nın tüm ilçelerinin sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini ifade eden Mustafa Bozbey, seçim sonrası öncelikli ihtiyaçlardan başlayarak hizmetlerin adil ve eşit şekilde yapılacağını dile getirdi.

Bozbey ve ekibi ardından esnaf, kıraathane ve Teferrüç Pazarı'nı ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunları dinleyen Bozbey'e alışverişe gelen halkın ilgisi de yüksekti. Yaşlı bir teyzenin şiir okuması tüm ekip tarafından alkışla karşılandı. Çocukların halı saha talebini de dinleyen Bozbey, spor tesisleri ve sosyal donatı alanlarının sayısını arttıracaklarını, olmayan bölgelere de yapacaklarının sözünü verdi. Mustafa Bozbey, pazarda lokma dağıtımı gerçekleştirdikten sonra programı sona erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement