CHP'de Çaycının Karşıladığı Vekilin İsyanı - Son Dakika
Politika

CHP'de Çaycının Karşıladığı Vekilin İsyanı

CHP\'de Çaycının Karşıladığı Vekilin İsyanı

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, partisinin Erzin ilçe başkanlığını ziyaretinde kendisini çaycıdan başka kimse karşılamayınca gittiği kahvehanede CHP'li yöneticileri vatandaşlara şikayet etti.

14.05.2012 17:12

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, partisinin Erzin ilçe başkanlığını ziyaretinde kendisini çaycıdan başka kimse karşılamayınca gittiği kahvehanede CHP'li yöneticileri vatandaşlara şikayet etti. Dudu, "Bu parti hiç kimsenin tekelinde değildir. 20 yıldan beri birilerinin partiyi ne hale getirdiği ortada. Bu saygısızlık hiçbir zaman unutulmaz" dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, partilileriyle buluşmak için daha önceden planladığı Erzin ziyaretini bugün gerçekleştirdi. CHP Erzin İlçe Başkanlığı'na gelen Dudu'yu çaycının dışında hiçbir parti yöneticisi karşılanmadı.

Planlı gerçekleştirdiği ziyaretinde hiçbir parti yöneticisi tarafından karşılanmayınca hayal kırıklığına uğrayan Dudu, bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Parti binasına çıktığında kendisini sadece parti binasının çaycısı tarafından karşılandığını belirten Dudu, şunları söyledi:

"Erzin'e ve CHP ilçe başkanlığına yapacağım ziyareti daha önceden bildirmeme rağmen, hiçbir parti yöneticisinin olmayıp sadece çaycı arkadaşın karşılaması beni derinden üzüntüye soktu. Bu parti hiç kimsenin tekelinde değildir. 20 yıldan beri birilerinin partiyi ne hale getirdiği ortada. Bu saygısızlık hiçbir zaman unutulmaz ve gereken yapılacaktır. Erzin'de bu saygısızlık sadece bana yapılmadı, özellikle CHP'ye yapılan saygısızlıktır. CHP Tüzüğü Erzin'de de egemen olacaktır. Ne olursa olsun bu yapılan saygısızlık karşılıksız kalmayacak."

Milletvekili Dudu, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyip onlarla bir süre sohbet etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'de Çaycının Karşıladığı Vekilin İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement