CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı - Son Dakika
Politika

CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı

- CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis'in başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

03.05.2022 13:17  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı

ANKARA - Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis'in başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nda gelenekselleşen partiler arası bayramlaşma kapsamında, Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, Parti Meclisi Üyesi Zeynel Emre, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Canan Taşer'den oluşan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti bugün 17 parti ile bayramlaşacak. Bu kapsamda, CHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin, MKYK Üyesi Arif Özdemir'den oluşan Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Nazlıaka, BBP heyetinin bayramını kutladıktan sonra BBP MKYK Üyesi Özdemir'in öldürülen Başak Cengiz'in ailesini ziyaret etmesine atıf yaparak, "Hazin bir dava. O yüzden aileye sahip çıkmanız da kıymetli. Bizler de hep ailenin yanında olduk. Tabii cezaların caydırıcı olması gerekiyor ama her şeyden önce cinayetlerin önlenmesi gerekiyor. Cinayet önlenmeli. Korumaya ve cezalandırmaya gerek kalmamalı. Cezalandırmada da çok haksız hukuksuz kararlar çıkıyor. Dolayısıyla biraz olsun yüreğimize su serpen bir karar çıkmış oldu" dedi.

Nazlıaka, sağlık, barış, huzur ve adalet içerisinde karşılayacakları bayramların olması temennisinde bulunarak, "Bu vesile ile CHP ailesi olarak biz de sizin partinizin ailesindeki herkese tek tek hayırlı bayramlar diliyoruz" diye konuştu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis ise şunlar söyledi:

"İnşallah bu bayramlar Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, huzuruna hizmet eder. Çünkü Türkiye'nin içerisinde bulunduğu jeopolitik konum belli. Dünyanın içinde bulunduğu hem askeri hem ekonomik hem de siyasi alanda bir sürü sıkıntıları var. Bunların da bizleri etkilememesi mümkün değil. Herkes kendi ufkunun yettiği kadar, kendi inandığı açıdan ülkeye hizmet etmek için çaba içerisinde. İnşallah bundan sonra daha da güzel daha da üslup içerisinde bir hizmet yarışı içerisinde oluruz. Kararı da neticede millet veriyor. Milletin verdiği karar baş tacı yapılmak şartıyla. Seçimler de yaklaştı. 14 ay kaldı. Biz, sizleri de takip ediyoruz. 6'lı masaydı, kendi içerisinde birtakım görüşmeler olsun. Ben hem görevim icabı hem de alana yatkınlığım olduğu için okudum. Daha öncesini de takip ediyordum zaten. Bundan sonraki süreçte de artık adaylıklar, aday adaylıkları gibi.

CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır
    19:15 CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçim sürecinde bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarına ilişkin, bu iddiaların araştırılacağını ve gerekli disiplin süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Yücel ayrıca, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek Türkiye'nin bu durumda nasıl bir strateji izleyeceğini sordu ve Türkiye'nin Orta Doğu'da gerilimi yükseltecek politikalara karşı olduğunu vurguladı. Ayrıca, emeklilere ekonomik büyümenin yansımamasını eleştiren Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. Yücel, ayrıca Adalet Bakanı'nın yeni anayasa konusunda herkesin mutabık olduğunu söylemesine karşılık, CHP'nin hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Haberde ayrıca, bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarının araştırılacağı ve disiplin sürecinin başlatılacağı ifade edildi.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır
    18:43 AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, anayasa mahkemelerinin temel görevinin hak ve özgürlükleri korumak olduğunu belirterek, "Hak eksenli yorum ve yaklaşım bugün Anayasa Mahkemesinde hakim paradigmadır. Bu değişimi, dönüşümü biz hep birlikte gerçekleştirdik." dedi. AYM Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen veda törenine Arslan'ın yanı sıra Yüksek Mahkemenin yeni Başkanı Kadir Özkaya, AYM üyeleri ve personeli katıldı.

  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    18:33 Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    Niğde'de yapılan bir operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. Niğde Valisi Cahit Çelik, operasyonu gerçekleştiren polislere teşekkür ederek, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement