CHP'li Adaylar Davul Zurna İle Karşılandı - Son Dakika
Politika

CHP'li Adaylar Davul Zurna İle Karşılandı

CHP\'li Adaylar Davul Zurna İle Karşılandı

Ankara'dan kente gelen CHP'nin Kırıkkale'deki 1'inci sıra milletvekili adayı Yaşar Yılmaz ve 2'nci sıra adayı Rafet Ulusoy, parti binası önünde davul zurna eşliğinde karşılandı.

13.04.2011 11:41

Ankara'dan konvoy eşliğinde kente gelen CHP'nin Kırıkkale'deki 1'inci sıra milletvekili adayı Yaşar Yılmaz ve 2'nci sıra adayı Rafet Ulusoy, parti binası önünde davul zurna eşliğinde karşılandı.

CHP'nin Kırıkkale milletvekili adayları Yaşar Yılmaz ve Rafet Ulusoy ile açıklama yapan İl Başkanı Ziya Kavlak, "Artık seçimle ilgili çalışmalara geçiyoruz. Burada en büyük şansımız, Beşir Atalay'ın aday olmasıdır. Kırıkkale'nin talebini yerine getirdik ve işte adaylarınız. Bizim bürokrat adayımız yok. Biz halkın içinden geliyoruz, halkın sesi olacağız, biz Kırıkkale'yiz, CHP'yi iktidar yapacağız. Genel başkanımızın dediği gibi herkes için CHP" diye konuştu.

Kırıkkale'de CHP'nin 1'inci sıradaki milletvekili adayı Yaşar Yılmaz ise konuşmasında, "Zor bir dönemden geldik. İlimizin, ilçelerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının dediği gibi oldu, liste ve üç arkadaşımız aday oldu. Yedi arkadaşımız da bizleri destekliyor. Bu bayrağı şimdi biz aldık, sizlerin gücüyle aldık. Kırıkkale'de 9 yıldır uygulanan politikaları bozan bir güçtür bu. Biz önce Kırıkkale diyoruz. Kırıkkale bizim. Biz Kırıkkale milliyetçisiyiz. Bizim kavgamız, unutulan Kırıkkale'yi tekrar ayağa kaldırmak içindir. Tüm seçmenlere sesleniyorum. Biz kimseyi ayırmayacağız. Gelin birlik olalım" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Adaylar Davul Zurna İle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement