CHP'li Balbay Saldırıda Ölen Vatandaşların Ailelerine Taziyede Bulundu - Son Dakika
Politika

CHP'li Balbay Saldırıda Ölen Vatandaşların Ailelerine Taziyede Bulundu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi.

18.02.2016 13:39

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ankara'da yaşanan saldırının ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gelerek, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi. Ortadoğu'da yaşanan tabloların Türkiye'de yaşandığını belirten Balbay, "Türkiye, Ortadoğu'nun aman bu olumsuzlukların bir parçası olmasın dedik ama Ortadoğu şu anda Türkiye'ye gelmiş, girmiş durumda. Bu olaylar oralarda tanık olduğumuz durumlar. Suriye'den Türkiye'ye gelen şu anda 2.5 milyon insan var. Bunlar 29 Nisan 2011 tarihinde Türkiye'ye girmeye başladılar. İstatistikleri 2013'te tutulmaya başlandı. Sınırlarımızın kevgire döndüğü bir tablo var. Bu tabloya nasıl geldiğimizi mutlaka teşhis etmeliyiz. Terörün en büyük amacı bu acılarla yıldırmaktır. Acımız büyük ama biz bu acıdan bir gelecek eylemek zorundayız. Dünyada yapılan uluslararası bir araştırmada bir saldırı sonucu ölen her 10 Müslüman'dan 9'unu bir başka Müslüman'ın öldürdüğü belirlenmiş. Hepimizin başı sağolsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Balbay Saldırıda Ölen Vatandaşların Ailelerine Taziyede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement