CHP'li Serter'den Gürüz'ün Tutuklanmasına Tepki - Son Dakika
Politika

CHP'li Serter'den Gürüz'ün Tutuklanmasına Tepki

CHP\'li Serter\'den Gürüz\'ün Tutuklanmasına Tepki

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanan YÖK eski Başkanı Prof.Dr.Kemal Gürüz'ün görev yaptığı dönemde Türk üniversitelerine çağ atlattığını belirterek, "AKP'nin kan ve intikam operasyonu bitmek bilmiyor"...

28.06.2012 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanan YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz'ün görev yaptığı dönemde Türk üniversitelerine çağ atlattığını belirterek, "AKP'nin kan ve intikam operasyonu bitmek bilmiyor" dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Serter, YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz'ün 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanmasını eleştirdi. Gürüz'ün kurban olarak seçildiğini belirten Serter, "AKP'nin kan ve intikam operasyonu bitmek bilmiyor" dedi.

Gürüz'ün uluslararası üne sahip bir bilim adamı olduğunu söyleyen Serter, "Gürüz, Türk üniversitelere çağ atlatan bir YÖK Başkanı'dır. Türkiye'de çıt çıkmıyor" dedi.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz da, ağırlıklı ortaöğretim başarı puanının bu yıl da geçerli olması yönündeki önergenin dünkü Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildiğini hatırlatarak, bu hesaplamanın gelecek birkaç yılda da geçerli olmasını istediklerini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Serter'den Gürüz'ün Tutuklanmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement