CHP'li Vekiller Karşıyaka'da Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Politika

CHP'li Vekiller Karşıyaka'da Muhtarlarla Buluştu

CHP\'li Vekiller Karşıyaka\'da Muhtarlarla Buluştu

CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam ile Aytun Çıray, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın düzenlediği kahvaltıda Karşıyakalı muhtarlarla bir araya geldi.

18.06.2013 15:35

CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam ile Aytun Çıray, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın düzenlediği kahvaltıda Karşıyakalı muhtarlarla bir araya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Parkı'ndaki Gondol Restoran'da düzenlenen kahvaltıda, CHP milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aytun Çıray, herkesi üzerinde Atatürk'ün resmi olan bayraklardan asmaya davet etti.

Karşıyakalı muhtarlarla CHP'li milletvekilleri Susam ve Çıray'ın buluşmasının gündeminde, Metropollerde muhtarlıkların kaldırılması ve Gezi Parkı vardı. Çıray, tüm Türkiye'yi, evlerine, işyerlerine, Atatürk baskılı Türk bayrağı asmaya davet etti.

Çıray, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerin vizyonunu yüksek siyasetin belirleyeceğine dikkat çekerek, "Türkiye'yi bu ruh durumunun tahrip edici etkilerinden korumada en büyük pay İzmir'e ve Egelilere düşüyor. Onun için İzmir'de popülist heveslerle değil, yüksek siyaset yapmak zorundayız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Vekiller Karşıyaka'da Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement