Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimi teşvik etmek için çağrıda bulundu - Son Dakika
Politika

Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimi teşvik etmek için çağrıda bulundu

Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimi teşvik etmek için çağrıda bulundu

Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimde iyi sonuçlar elde etmek ve geniş kapsamlı kırsal canlandırmayı teşvik etmek için çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Liu, çiftçilerin ve tarım sektöründe çalışanların zor kazanılan hasada yönelik çalışmalarını takdir ettiğini belirtti ve gıda güvenliğinin sağlanması için tarımsal üretimde daha fazla çalışılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kırsal canlandırmanın teşvik edilmesi, çiftçilerin gelirlerinin artırılması ve kırsal kalkınmada derinlemesine çalışmalar yapılması çağrısında bulundu.

25.09.2023 14:52

HEFEİ, 25 Eylül (Xinhua) -- Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimde iyi bir sonuç elde etmek ve geniş kapsamlı kırsal canlandırmayı teşvik etmek üzere çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Cumartesi günü Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinde düzenlenen 2023 Çinli Çiftçilerin Hasat Festivali kutlamasına katılan Liu, çiftçilerin ve tarım sektöründe çalışanların, zor kazanılan hasada yönelik çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Liu, her cephede gıda güvenliğinin temelini sağlamlaştırmak üzere tarımsal üretimde iyi sonuçlar elde etmek için sürekli daha fazla çalışılması gerekliliğini vurguladı.

Başbakan yardımcısı, kırsal canlandırmanın teşvik edilmesinde sağlam adımlar atmak, çiftçilerin gelirlerini artırmak için çok sayıda önlem almak ve kırsal kalkınmada derinlemesine çalışmalar yürütmek üzere çaba gösterilmesi çağrısında da bulundu.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Politika Çin Başbakan Yardımcısı Liu Guozhong, tarımsal üretimi teşvik etmek için çağrıda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement