Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Doğu Akdeniz\'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz."
15.11.2020 15:51  Güncelleme: 15:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerimize adil bir anlaşma sağlanana kadar kararlılıkla devam edeceğiz.' - Son Dakika


Advertisement