Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hanımefendinin Kaçacak Deliği de Yok. Çünkü O Milletvekili de Değil. Onunla... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hanımefendinin Kaçacak Deliği de Yok. Çünkü O Milletvekili de Değil. Onunla...

09.03.2019 14:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Milletimiz onlara sandıkta en büyük tokadı atacak. 31 Mart günü millet onlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hanımefendinin Kaçacak Deliği de Yok. Çünkü O Milletvekili de Değil. Onunla... - Son Dakika


Advertisement