Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
02.06.2024 13:32

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Küçükçekmece'de meydana gelen bina çökmesiyle ilgili olarak kurumların olayın yaşandığı ilk andan itibaren harekete geçtiğini ve soruşturma başlattığını belirtti. Yılmaz, hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar diledi ve ülkenin her türlü afetten korunmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Küçükçekmece'de bina çökmesine ilişkin, "Kurumlarımız olayın yaşandığı ilk andan itibaren seferber olmuş, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"İstanbul Küçükçekmece'de bir binanın çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kurumlarımız olayın yaşandığı ilk andan itibaren seferber olmuş, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Geçmiş olsun İstanbul."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı - Son Dakika


Advertisement