Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül\'ü ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Erbaş, ziyarette İstanbul'da bulunmaktan memnuniyetini ifade ederek, Gül'e yeni görevi için hayırlı olsun dileğinde bulundu. Vali Gül ise İstanbul'da din hizmetlerinin daha iyi yapılabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

20.10.2023 13:14

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Valiliğine ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Valiliğe gelişinde İstanbul Valisi Davut Gül tarafından karşılanan Erbaş, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Ziyareti esnasında konuşan Erbaş, İstanbul'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yeni görevi için Gül'e hayırlı olsun dileğinde bulunan Erbaş, "İstanbul Valiliğinin sorumluğu çok büyük. Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabb'im kolaylaştırsın, zorlaştırmasın ve hayırla tamamlamayı, güzel iz bırakmayı nasip eylesin." dedi.

Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığının İstanbul'da müftü yardımcılarıyla birlikte toplam 50 müftüyle hizmet ettiğini belirterek "Sizlerin rehberliğinde inşallah müftülerimiz, bütün hocalarımız daha güzel hizmet yaparlar." diye konuştu.

"Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları toplumda çok talep görüyor"

Vali Gül ise ziyaretinden dolayı Erbaş'a teşekkür etti.

İstanbul'da din hizmetinin daha iyi yapılabilmesi için müftülerle birlikte çalışmalara devam ettiklerini belirten Gül, "4-6 yaş Kur'an kursları başta olmak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere, kadınlara, Aile ve Dini Rehberlik Merkezlerine (ADRB) yönelik çalışmaları toplumda çok talep görüyor. İnşallah bu çalışmaları daha da artıracağız." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Erbaş'a, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ile İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş da eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement