Düzce'de Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Politika

Düzce'de Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Düzce\'de Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile KOM ekiplerinin yaptığı uygulamalarda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Denetimlerde 5 ruhsatsız tabanca, 95 fişek, metamfetamin ve diğer uyuşturucu maddeler bulundu. 5 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Ayrıca hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı şüphelileri de yakalandı. 2 şüpheli tutuklandı. Uygulamaların devam edeceği belirtildi.

13.09.2023 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile KOM ekiplerinin yaptığı uygulamalarda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından kentin değişik noktalarında 11-12 Eylül tarihlerinde yapılan denetimlerde 5 ruhsatsız tabanca ve buna ait 95 fişek, tetik mekanizması, boş şarjör, sürgü mekanizması ve 21 gram metamfetamin ele geçirildi. 5 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Aynı zamanda denetimlerde, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık yapan şüpheli ile motosiklet hırsızlığı şüphelisi yakayı ele verdi. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Ekipler ayrıca 2 gram bonzai, 9 gram esrar, uyuşturucu içiminde kullanılan cam pipo, 2 gram skunk ve 5 sentetik ecza hapı ele ele geçirdi.

Yetkililer, uygulamaların sık aralıklarla devam edeceği bildirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Düzce'de Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement