Ekrana Çıkmak İçin Cübbeli Ahmet Hoca'dan Tüyo Alacak - Son Dakika
Politika

Ekrana Çıkmak İçin Cübbeli Ahmet Hoca'dan Tüyo Alacak

Önce İnsan Partisi Genel Başkanı Yavuz Karahan, ekrana çıkma konusunda Cübbeli Ahmet Hoca’dan tüyo alacağını söyledi.

21.04.2014 16:55

Önce İnsan Partisi Genel Başkanı Yavuz Karahan, ekrana çıkma konusunda Cübbeli Ahmet Hoca'dan tüyo alacağını söyledi.

Önce İnsan Partisi Genel Başkanı Karahan, Önce İnsan Partisi'nin partisinin 6 ay önce kurulduğunu belirterek, "Öncelikle insanlarımıza kendimizi tanıtmamız lazım. Bu konuda muhtelif girişimlerimiz var. Ankara'da yaklaşık 10 gündür anket çalışması yaptık. Bundan sonra medyanın desteğini istiyoruz. Partimizin temel prensibi çalışan yarattığı katma değer kadar karşılığını alsın. Hiç kimse masa başında fiilen oturup, vergilerimizden geçinmesin. Bunun neticesinde de üstün bir refah ve huzur toplumuna en kısa sürede erişelim. İstanbul zenginleşip bir taraftan içinde yürünemeyecek hale gelirken Anadolu boşalıyor ve bu şekilde esasen büyük bir gelişme sağlayamayız. Uzun vadeli değil bu gelişme, bizim çok önemli gelişme programlarımız var" diye konuştu.

Parti olarak Türkiye için yapacaklarını anlatan Karahan şöyle devam etti:

"Ziraata ve madenciliği ön plana çıkarmak istiyoruz. Aynı zamanda sanayilere devletin daha çok destek vermesini diliyoruz. Uzun vadeli planlarımızda da Türkiye'de teknolojiyi geliştirmek, başka ülkelerin teknolojileriyle yarıştırmak. Biz iddia ediyoruz ki, bizim Önce İnsan Partisi'nin köklü reformları bu ülkeyi en kısa sürede milletimiz izin verirse en kısa sürede hak ettiği yere ulaştıracaktır."

KARAHAN: "CÜBBELİ AHMET HOCA'YA MI BAŞVURAYIM?"

Karahan, ekrana çıkma konusunda ise "Cübbeli Ahmet Hoca'ya mı başvurayım? Çünkü o çok popüler bize bazı tüyolar versin nasıl ekrana çıkacağımıza dair" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ekrana Çıkmak İçin Cübbeli Ahmet Hoca'dan Tüyo Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement