Elibol: "Koalisyon Hükümetinde Bırakın Maaş Zammını Anaparayı Bile Bulamayız" - Son Dakika
Politika

Elibol: "Koalisyon Hükümetinde Bırakın Maaş Zammını Anaparayı Bile Bulamayız"

Elibol: "Koalisyon Hükümetinde Bırakın Maaş Zammını Anaparayı Bile Bulamayız"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye’de koalisyon hükümeti oluşması durumunda maaş zammı sözü verenlerin anaparayı bile veremeyeceklerini söyledi.

04.05.2015 14:11

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye'de koalisyon hükümeti oluşması durumunda maaş zammı sözü verenlerin anaparayı bile veremeyeceklerini söyledi.

Keçiören Esentepe Mahallesinde davet üzerine mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, yeni dönemde yapılacak çalışmaları anlattı.

"ALLAH BUNLARA FIRSAT VERMESİN"

Koalisyon dönemlerinden örnekler vererek hatırlatmada bulunan Elibol, iktidarın 2010'dan sonra muktedir olduğunu kaydederek, "Referandumda değiştirdiğimiz anayasanın sayesinde, 2010'dan beri ancak yönetebiliyorlar. 2010'dan önce yönettirmediler" dedi.

"Allah bunlara fırsat vermesin. Eskiden Kur'an kurslarımızı saklı gizli açabiliyorduk, şimdi onu bile açtırmazlar" ifadelerini kullanan Elibol, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Elibol, "Türkiye'nin bu virajı geçmesi gerekiyor" diye konuştu.

AK Parti iktidarının son 10 yılda yaptıklarının göz önünde bulundurulmasını isteyen Elibol, "Emekli maaşı ve asgari ücret daha iyi olabilir. Kimse hiçbir şey için davasından vazgeçmesin. AK Parti olmadığı zaman koalisyon hükümeti gelir bu ülkeye. Koalisyon hükümetinde bırakın maaş zammını ana parayı bile bulamayız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol: 'Koalisyon Hükümetinde Bırakın Maaş Zammını Anaparayı Bile Bulamayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement