Erdoğan: "Finans Sektörünün, Bankacılık Sektörünün Girişimcilerimizin Önünü Açması Lazım" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erdoğan: "Finans Sektörünün, Bankacılık Sektörünün Girişimcilerimizin Önünü Açması Lazım"

10.05.2016 17:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TOBB 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de yapılan "TOBB 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni"ne katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TOBB 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de yapılan "TOBB 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve

Plaket Töreni"ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özellikle finansman konusunda yaşanan sıkıntıların çözümü için faizlerin düşürülmesi başta olmak üzere her fırsatta dile getirdiğim hususların daha fazla dikkate alınmasını bekliyorum. Bankacılık sektörünün, reel kesime karşı tavrı zaman zaman altın yumurtlayan tavuğu kesme durumuna dönüşüyor. Böyle bir anlayış olamaz. Dolayısıyla finans sektörünün, bankacılık sektörünün girişimcilerimizin önünü açması lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: 'Finans Sektörünün, Bankacılık Sektörünün Girişimcilerimizin Önünü Açması Lazım' - Son Dakika


Advertisement