Gölbaşı'nda Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika
Politika

Gölbaşı'nda Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Gölbaşı\'nda Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Nasır Haşlak, Bu Hizmetin Her Şeyin Ötesinde İnsan Sağlığına Verilen Önemin Bir Göstergesi Olacağını Söyledi.

27.05.2008 18:41

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi ek hizmet binasının temeli atıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Nasır Haşlak, bu hizmetin her şeyin ötesinde insan sağlığına verilen önemin bir göstergesi olacağını söyledi.

Temel atma törenine Gölbaşı Kaymakamı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Nasır Haşlak, Gölbaşı Devlet Hastanesi Müdürü Ertuğrul Bayram, Belediye Meclis Üyesi Yakup Kurtoğlu ve vatandaşlar katıldı. Ek hizmet binasının temel atma töreninde ilk harcı döken Başkan Haşlak, yaptığı kısa konuşmada, ek hizmet binasının yapımına destek veren herkese teşekkür etti. Kendilerinin de belediye olarak ek hizmet binası yapımında maddi olarak destek verdiklerini kaydeden Başkan Haşlak, "Her geçen gün Gölbaşı'nın nüfusu hızla artarken hastanemizin de artan nüfusun ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecek nitelikte olması gerekiyor. Bu hizmet her şeyin ötesinde insan sağlığına verilen önemin bir göstergesi olacaktır. Ek hizmet binasının en geç gelecek yıl hizmete girmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Devlet Hastanesi Müdürü Ertuğrul Bayram da iki kattan oluşacak ek hizmet binasında polikliniklerin hizmet vereceğini, dolayısıyla verilen hizmetin kalitesinin artacağını kaydetti.

(TS-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gölbaşı'nda Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement