Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla yapılan denetimlerde, semt pazarlarında ürün fiyat etiketi kontrolleri ve yol işgali denetimleri gerçekleştiriliyor. Denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtiliyor.

16.09.2023 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla yürütülen denetimler devam ediyor. Bu çerçevede ekipler, kapalı ve açık semt pazarlarında denetimler yaparak, tezgahtaki ürünlerin fiyat etiketi kontrollerini gerçekleştirdi. Etiket kontrollerinin yanı sıra yol işgali konusunda da denetim yapan ekipler kurallara uyulması konusunda esnafı uyardı.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise denetimlerin sıklıkla devam edeceği kaydedildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement