Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yerel seçimlere tüm güçleriyle hazırlanacaklarını ve kazanacaklarını söyledi.

17.10.2012 20:24

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yerel seçimlere tüm güçleriyle hazırlanacaklarını ve kazanacaklarını söyledi.

Partisinin Muğla şubesi üyeleriyle Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde bir araya gelen Pamukoğlu, insanların artık huzursuz, endişeli olduğunu, bu nedenle sığınacak bir liman aradıklarını, bu limanın ise Halk ve Eşitlik Partisi olduğunu ileri sürdü.

Pamukoğlu, Türkiye'nin tüm illerinde parti teşkilatının olmadığını, ancak hızlı bir şekilde örgütleneceklerini belirtti. Kanunen seçime girebildiklerini, ancak yeniden örgütlenmeye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Pamukoğlu,

"Yenilenmek zorundayız. Talep çok yüksek olduğu için parti meclisini 2 ay sonra tümüyle yenileyeceğiz. Hedefimiz yerel seçimlerde il, ilçe ve beldeleri alarak oyumuzu yukarıya çıkarmak. Yerel seçimlere bütün gücümüzle hazırlanacağız ve kazanacağız" dedi.

Pamukoğlu, son 3 ayda ülkede yaşanan olayların insanları farklı düşünmeye zorladığını, Türkiye'de ilk defa yüzde 60'ın üzerinde bir kitlenin yeni bir siyasi hareket arayışı içinde olduğunu savundu.

Hak ve Eşitlik Partisi'ne olan sempati, gönüllülük ve üye talebenin arttığını kaydeden Pamukoğlu, bir hafta önce İstanbul'da parti teşkilatlarını açtığını, önümüzdeki günlerde de diğer illerde açılışlar yapacağını anlattı.

Yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunu belirten Pamukoğlu, seçimlerde bir tek oy ile bir ilin belediye başkanlığının kaybedildiğini, bu nedenle bir oyun büyük önem taşıdığını vurguladı.

Muhabir: Ali Rıza Akkır/ Utku Uçrak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement