Hizan Kaymakamı Mesir Tepe Üs Bölgesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Hizan Kaymakamı Mesir Tepe Üs Bölgesi'ni ziyaret etti

Hizan Kaymakamı Mesir Tepe Üs Bölgesi\'ni ziyaret etti

Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Mesir Tepe Üs Bölgesi ile Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Özçelik, güvenlik güçleriyle bir araya gelerek sohbet etti ve üs bölgesinde incelemelerde bulundu. Teşekkür konuşmasında, asker ve güvenlik korucularının devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşların güvenliği için büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı.

10.11.2023 16:51

Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, 2 bin 850 rakımlı Mesir Tepe Üs Bölgesi ile Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Özçelik, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Ömür Tekeli ve İlçe Emniyet Müdürü İlker Çınar ile Nazar bölgesindeki üs bölgesine gitti.

Burada güvenlik güçleriyle bir araya gelerek sohbet eden Özçelik, üs bölgesinde incelemelerde bulundu, nöbet kulübelerini gezerek, bilgi aldı.

Özçelik, gece gündüz demeden görev yapan asker ve güvenlik korucularına teşekkür ederek, "Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzuru için gece gündüz demeden, zor şartlarda dahi büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev icra eden güvenlik güçlerinin, vatandaşlarımızın güvenliklerinin teminatı olduğunu gördük." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hizan Kaymakamı Mesir Tepe Üs Bölgesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement