İbrahim Turhan: "Seçimlerde AK Parti'nin Rakibi Yine AK Parti'dir" - Son Dakika
Politika

İbrahim Turhan: "Seçimlerde AK Parti'nin Rakibi Yine AK Parti'dir"

İbrahim Turhan: "Seçimlerde AK Parti\'nin Rakibi Yine AK Parti\'dir"

İzmir Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Turhan, ’’Bu seçimlerde AK Parti’nin rakibi yine AK Parti’dir. Bu da geçmişte yaptığımız icraatlardan kaynaklanıyor.

02.06.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Turhan, "Bu seçimlerde AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir. Bu da geçmişte yaptığımız icraatlardan kaynaklanıyor. Biz bundan memnunuz. Biz böyle bir yarışa razıyız" dedi. Sanayicilerle konuşan Turhan, Toplu Konut İdaresinin konut projesi gibi fabrika binası projesini de başlatacağını anlattı.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) üyeleriyle kahvaltıyla güne başlayan Turhan, daha sonra Karşıyaka çarşıda esnaf ziyaretinde bulundu. Çarşıdaki işyerlerine girerek esnafla sohbet eden Turhan, vatandaşların Berat kandilini kutladı. Çarşı esnafından ilgi gören Turhan, seçimlerde destek istedi. Buradan büyüdüğü semt olan Alaybey'e geçen Turhan, okuduğu Selçuk Yaşar İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Çocukluğunun geçtiği Alaybey'de işyerlerini gezen Turhan, karşılaştığı tanıdıklarla eski günleri yad etti.

SANAYİCİLERLE TOPLANTI

Turhan, daha sonra Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, geçmişteki icraatları sebebiyle vatandaşın AK Parti'den beklentisinin yüksek olduğunu belirten Turhan, "Bu seçimlerde AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir. Bu da geçmişte yaptığımız icraatlardan kaynaklanıyor. Biz bundan memnunuz. Biz böyle bir yarışa razıyız" dedi. Sanayicilerin sıkıntılarını dinleyen Turhan, AK Parti'nin geçmişteki icraatlarının vatanda vatandaşın beklentilerini yükselttiğini ifade etti. Bu durumdan memnun olduklarını vurgulayan Turhan, şunları söyledi: "AK Parti iktidarıyla insanlar yolların, tünellerin, demir yollarının yapılmasına alıştı. Bu yatırımlar insanlara normal gelmeye başladı. Bizim rakibimiz AK Parti'nin geçmişteki icraatları. Biz bundan memnunuz. Biz böyle bir yarışa razıyız. Yeter ki istikrar bozulmasın. Koca koca adamlar koalisyon çok iyidir koalisyon olsun diyor. Sanki biz o günleri yaşamadık. Tezgahın altından aldığımız ürünler vardı. Gaz yoktu ülkede benzinin karne ile satıldığı dönemler çok eski değil, yakınlarda oldu."

ÜRETİMİ PAYLAŞALIM

Türkiye'nin 1999-2001 yıllarında yaşadığı kriz ortamlarının yeniden yaşanmasının çok riskli olduğuna dikkat çeken Turhan, sanayicilere, "Lütfen siz çevrenize bunu anlatın" çağrısında bulundu. Türkiye'nin üretimi, istihdamı konuşması gerektiğini dile getiren Turhan, "2001 krizinde yüksek faiz ortamında bankaların kapısından geçilmiyordu. AK Parti olarak bizim vaadimiz hep beraber üretelim, üretimi paylaşalım. Üretimden gelen zenginliği paylaşalım. Daha iyisini yapmak mecburiyetindeyiz. İnsanlarımız buna layık" diye konuştu.

TOKİ FABRİKA BİNASI DA YAPACAK

Bir sanayicinin organize sanayi bölgeleri ilgili sıkıntıları anlatması üzerine, İbrahim Turhan, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) konut projesi gibi fabrika binası projesini de başlatacağını anlattı. Başbakanlık bünyesinde bu konuda çalışma yapıldığını vurgulayan Turhan, "TOKİ konut projeleri gibi OSB'lerde fabrika binası yapacak. Böylece sanayiciler inşaat maliyetinden kurtulmuş olacak. TOKİ'nin yapacağı bu binaları, sanayici uzun vadeli kiralayabileceği gibi uzun vadeli satın da alabilecek. Organize sanayi bölgelerinde bundan sonra yer alacak sanayici üretim yapmak zorunda. Buraya bina yapıp kiraya vermesinin önüne geçilecek" diye konuştu.

KARŞIYAKA TARAFTARIYLA BULUŞMA

Turhan, daha sonra Karşıyaka Birliği Derneğinde, dernek üyeleri ve Karşıyakaspor taraftarıyla bir araya geldi. Taraftarlarla birlikte Karşıyakaspor lehine atılan tezahüratlara eşlik eden Turhan, yaptığı konuşmada kulübü yeniden eski başarılı günlerine kavuşturacaklarını söyledi. Turhan, "Karşıyaka üzülme artık İbrahim Turhan var. Kulübümüz yeniden canlı günlerine kavuşacaktır" dedi.

BERGAMA'DA KANDİL PROGRAMI

AK Parti Bergama, Dikili, Kınık ilçe teşkilatlarının Bergama Öğretmenevinde Beraat kandili nedeniyle verdiği yemeğe katılan Turhan, burada yaptığı konuşmada katılımcıların kandilini kutladı. Gönüller yapmaya geldiğini ifade eden Turhan, Türkiye'ye yönelik bir tuzağın kurulduğunu, bu tuzakla ülkenin önünün kesilmeye çalışıldığını ifade etti. Muhalefet partilerine sert eleştiriler yönelten Turhan, şunları söyledi:

"Karşımızda bir araya gelenler neler söylüyor. Politik vaatlerde bulunuyor. Asgari ücretin bin 500 lira olacağını belirtiyor. Asgari ücretin maliyetini kim karşılayacak. Devlete herhangi bir yük gelmeyecek diyorlar. İşletmelerin maliyetleri artmayacak deniyor. Yıllar önce 'Erke dönergeci' diye bir şey ortaya atılmıştı. Hiç harcamadan kendi kendine elektrik üretecek deniyordu. Bu da erke dönergeci gibi kendi kendine mi dönecek. İzmir Büyükşehir Belediyesinde sen iktidardasın. Burada asgari ücreti bin 500 lira yapsaydınız ya." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İbrahim Turhan: 'Seçimlerde AK Parti'nin Rakibi Yine AK Parti'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi
    13:16 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi

    CHP Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de mera kapsamı dışına çıkarılan arazilerle ilgili açıklama yaparak, bu kararların hayvancılığın gelişmesini engellediğini belirtti. Adem, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya seslenerek, çiftçilerin ve hayvancılığın desteklenmesi gerektiğini ve bu yanlıştan vazgeçilmesini istedi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'
    13:16 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin açıklama yaparak, seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde alacaklarını belirtti. Yavuz, Türkiye'de 1 milyon aktif ve 1 milyon lojistik destek sağlayan arkadaşlarıyla bu işi gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, sandık sayısının 259 bin 903 olduğunu ve herkesin kendi sandığında oy kullanması gerektiğini vurguladı.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    13:12 Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde bin 835 güvenlik görevlisi görev yapacak. Toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen bin 65 sandıkta, 299 bin 466 seçmenin oy kullanacağı ifade edildi. Ayrıca il genelinde 736 jandarma, bin 92 polis ve 7 sahil güvenlik personelinin seçim güvenliği için görevlendirildiği bildirildi.

  • Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
    13:10 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Dündar, ilçeyi adım adım gezip projelerini anlatarak destek istiyor.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    13:04 Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in yanı sıra müdür yardımcıları ve sıralı amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim güvenliği ve seçim tedbirleri konuları ele alındı. Toplantıda, seçim günü oy verme ve oyların sayımları süreçlerinde emniyet ve asayişin sağlanması için alınan tedbirler görüşüldü ve istişareler yapıldı.

  • Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu
    13:04 Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu

    Denizli'de yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kurulacak 2 bin 632 sandıkta 800 bin 548 seçmen tercihini yapacak. İlçelere göre açıklanan rakamlara göre, toplamda 2 bin 631 sandıkta 800 bin 548 vatandaş oy kullanacak.

  • Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz
    13:03 Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da deprem çilesinin bitmesi ve trafik sorununun gündemden kalkması için karar vereceklerini söyledi. Kurum, inanç özgürlüğüne sahip çıkacaklarını ve belediyecilik hizmetlerinden herkesin eşit ve adil yararlanmasını sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, depreme hazır bir İstanbul için çalışacaklarını vurguladı.

  • Başkan Büyükkılıç, Bünyan'da İftar Programına Katıldı
    13:01 Başkan Büyükkılıç, Bünyan'da İftar Programına Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesi Akmescit Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, hizmetin önemine değindi. Ayrıca, Büyükkılıç, Bünyanlılara teşekkür ederek, yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

  • Düzce'de Çeltik Kurutma Tesisi Çiftçilere Destek Olacak
    12:59 Düzce'de Çeltik Kurutma Tesisi Çiftçilere Destek Olacak

    Düzce Valiliği İl Özel İdaresi tarafından hibe desteği ile kurulan Çeltik Kurutma Tesisi çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak ve maliyetlerini azaltacak. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte çeltik üreticilerine büyük kolaylık sağlanacak ve üretim kapasitesi artacak.


Advertisement