İşte 'Derin' İsimlere Baskının Perde Arkası - Son Dakika
Politika

İşte 'Derin' İsimlere Baskının Perde Arkası

İşte \'Derin\' İsimlere Baskının Perde Arkası

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Bugün Emekli General Veli Küçük, Avukat Kerinçsiz, Akşam Gazetesi Yazarı Kömürcü ve Birçok Sansasyonel İsmin Gözaltına Alınma Gerekçelerini Açıkladı.

22.01.2008 13:57

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduya yapılan baskında ele geçirilen patlayıcı maddelerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, bugün aralarında Veli Küçük ve Güler Kömürcü gibi isimlerin de yer aldığı gözaltına alınma olaylarına ilişkin olarak, "Gelişmeleri takip ediyoruz. Savcılığın kontrolünde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

TBMM'den ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Atalay, Ümraniye Operasyonu'nu değerlendirdi. Atalay, gelişmeler takip ettiklerini belirterek, "Savcılığın kontrolünde çalışmalarımız sürüyor. Ben bu konuda şimdi bir açıklama yapmayacağım" diye konuştu.

Atalay, bugün bir açıklama yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine ise, "Bilemiyorum, bakalım. Gelişmelere bağlı. Ben konuşmayacağım ancak İstanbul'dan size bir açıklama yapılacak" diye konuştu.

(DA-YZE-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İşte 'Derin' İsimlere Baskının Perde Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement