Kılıçdaroğlu'nun "Geliyor gelmekte olan" sözü TRT dizisine replik oldu! İnce bir mesaj var - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'nun "Geliyor gelmekte olan" sözü TRT dizisine replik oldu! İnce bir mesaj var

Erken seçim çağrısı yapan ve Mersin mitingiyle başlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemlerde sıklıkla kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sloganı Teşkilat dizisindeki Yıldırım karakterine söyletildi.

13.12.2021 10:27  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde sıkça kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sloganı dizide kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı ancak perde arkasında uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olan Yıldırım karakterine söyletildi.

"HER ZAMAN BİR PLANIM VARDIR"

Bahsi geçen sahnede Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri "Benim her zaman bir B planım vardır. Geliyor gelmekte olan Serdar, geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullanıyor.

Kılıçdaroğlu\'nun "Geliyor gelmekte olan" sözü TRT dizisine replik oldu! İnce bir mesaj var

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'nun 'Geliyor gelmekte olan' sözü TRT dizisine replik oldu! İnce bir mesaj var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kamp Yerleri: Yavas gelsinn hahahaa 5 5 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Bıktım sitasetten hepsi yalancı bitmişim benim yerimde baskasi olsa simdiyevkadar bin kere intihar ederdi,ev kira,emekliyim piyasalar allak bullak,150 bin TL'lik yada 220bin TL'lik arasi icra borcum var,bankalara bloke koymuslar kart kullanamiyorum etrafim daraltiliyor gelde intihar etme,büyük bir zat ne demiş buda geçer,bugünlerde geçer 2 3 Yanıtla

Advertisement