Kırklareli'nde Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Politika

Kırklareli'nde Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kırklareli\'nde Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonlarda, kaçakçılık, mali suçlar ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili 12 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda, binlerce içi tütün dolu makaron, cinsel içerikli ürünler, define arama dedektörü ve anteni ile sahte yabancı ülke pasaportu ele geçirildi. Ayrıca, 7 yabancı kaçak göçmen de yakalandı.

20.10.2023 12:19

Kırklareli'nde polis ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık, mali suçlar, göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 12 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 08-19 Ekim 2023 tarihlerinde il ve ilçelerde Kaçakçılık, Mali Suçlar, Göçmen Kaçakçılığı operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda 17 bin 420 adet içi tütün dolu makaron, 250 adet cinsel içerikli ürünler (macun, içecek, çikolata vb.), 3 adet define arama dedektörü ve anteni, 1 adet sahte yabancı ülke pasaportu, 7 yabancı kaçak göçmen şahıs ele geçirildi.

Operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırklareli'nde Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement