Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti kabul etti - Son Dakika
Politika

Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti kabul etti

Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti kabul etti

Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti valilik makamında kabul etti. Ziyarette, Ağrı'da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında konuşuldu. Vali Işın, ziyaretçilere teşekkür ederek, Ağrı'da yaptıkları çalışmalardan övgüyle bahsetti. Kösedağ da Vali Işın'a Ağrı'da gerçekleştirdiği projelerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

21.10.2023 18:57  Güncelleme: 18:58

Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ'ın yanı sıra Ağrı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Halim Yakut, Alparslan Ortaokulu Müdürü Abdullah Atilla, Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Özkan Aslan ve iş insanı Dinçer Bulut da yer aldı.

Vali Işın, ziyaretçilerine teşekkür ederek, Ağrı'da yaptıkları çalışmalardan övgüyle bahsetti. Kösedağ da Vali Işın'a Ağrı'da görev yaptığı dönemde gerçekleştirdiği projelerden dolayı teşekkür ederek, "İlimizde valilik ve kayyum belediye başkanlığı yaparak eğitimden spora, turizmden sağlığa, tarımdan hayvancılığa bir çok alanda ilimize katkı sağlamıştır. Yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Kösedağ, Vali Işın'a 04 numaralı formasını ve çıkardığı kitapları hediye etti. Vali Işın da Kösedağ ve heyete çeşitli hediyeler verdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Valisi Musa Işın, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ ve beraberindeki heyeti kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement