MHP Hassa İlçe Başkanlığına, Yavuz Yeniden Seçildi - Son Dakika
Politika

MHP Hassa İlçe Başkanlığına, Yavuz Yeniden Seçildi

MHP Hassa İlçe Başkanlığına, Yavuz Yeniden Seçildi

MHP Hassa İlçe Başkanlığı görevine, Burhan Yavuz yeniden seçildi.

02.04.2017 16:57

MHP Hassa İlçe Başkanlığı görevine, Burhan Yavuz yeniden seçildi.

MHP Hassa İlçe Başkanlığı 12. Olağan Genel Kurulu, 15 Kasım Gürhan Ergüneş Parkı'nda yapıldı.

MHP Hatay Milletvekili, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimiz için milletimiz için devletimiz için istiklalimiz ve istikbalimiz için geleceğimiz ve gelecek nesillerin hür ve bağımsız yaşaması için bu anayasaya 'evet' diyoruz. Tek adamlık rejimi söylenmektedir. Bu anayasada ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin olduğu yerde TBMM'nin olduğu yerde, bugüne kadar Türk devleti, Tük milleti diktatör kabul etmemiştir. Bugünden sonra da kabul etmesi mümkün değildir. Herkesin iradesine kararına herhangi bir şey söylemiyoruz. 'Evet' veren insanımızın da 'hayır' veren insanımızında mesuliyet sınırları içerisinde birbirine saygılı olmasını ve birbirini kucaklamasını istiyoruz. Bölüşmeye, ayrışmaya ve ayrı bir kamplaşmaya da müsade etmeyeceğiz."

MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı da 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının, vatandaşları ayrıştırmaması gerektiğini ifade ederek, teşkilat olarak 16 Nisan dan sonra bir ve beraber olarak yollarına devam edeceklerini söyledi.

Kongrede konuşmaların ardından yapılan oylamayla Burhan Yavuz, yeniden MHP Hassa İlçe Başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Hassa İlçe Başkanlığına, Yavuz Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement