MHP İlçe Başkanı, Partisinden İstifa Edip BDP'ye Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

MHP İlçe Başkanı, Partisinden İstifa Edip BDP'ye Geçti

MHP İlçe Başkanı, Partisinden İstifa Edip BDP\'ye Geçti
23.05.2011 16:05

Van'ın Başkale İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Ömer Bozkurt, yönetimiyle birlikte istifa ettikten sonra BDP'ye katıldı.

Van'ın Başkale İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Ömer Bozkurt, yönetimiyle birlikte istifa ettikten sonra BDP'ye katıldı.

MHP Başkale İlçe Başkanı Ömer Bozkurt, yönetim kurulunda 16 üye ile birlikte bugün İlçe Seçim Kurulu'na gidip istifa dilekçelerini sundu. Bozkurt, daha sonra BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Kemal Aktaş için açılan seçim bürosuna giderek BDP'ye katıldıklarını açıkladı.

Bağımsız aday Aktaş'ın seçim bürosunda açıklama yapan Bozkurt, bundan böyle düzen partilerde değil, artık halkın yanında olmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bundan sonra düzen partilerinde değil, artık halkımın yanında olmak istiyorum, bu bir örnek temsil etmeli. Doğu ve Güneydoğuda kurulu bütün diğer partilerinde yer alan halkımızın istifa edip bir an önce kendi partilerine yani BDP'ye katılmaları için çağrıda bulunuyorum" dedi.

Daha sonra Başkale BDP İlçe Başkanı Derviş Polat, MHP'den istifa edip partilerine geçen Ömer Bozkurt'a rozet taktı. Bağımsız aday Aktaş, Bozkurt'un partilerine geçmesinden çok mutlu olduklarını söyledi. Bozkurt, rozeti takıldıktan sonra seçim bürosunda partililerle tokalaştı. - Van/ Baskale

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP İlçe Başkanı, Partisinden İstifa Edip BDP'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement