Nusaybin'de Uyuşturucu İle Mücadele Denetimleri Yapıldı - Son Dakika
Politika

Nusaybin'de Uyuşturucu İle Mücadele Denetimleri Yapıldı

Nusaybin\'de Uyuşturucu İle Mücadele Denetimleri Yapıldı

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatıyla uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde 124 kişi sorgulandı, 38 araç ve metruk bina kontrol edildi. Bir şüpheli üzerinde uyuşturucu bulundurduğu gerekçesiyle işlem başlatıldı.

22.09.2023 09:35

Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis ekipleri tarafından gece yapılan uygulamalarda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatıyla denetimlerini sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği öncülüğünde eş zamanlı olarak ilçe genelinde uyuşturucu ile mücadele alan denetimleri gerçekleştirildi.

Birçok birim tarafından yapılan narko-alan uygulamasında 124 şahıs ve 38 araç ile metruk binalar kontrol edildi. Burada yapılan denetimlerde üzerinde uyuşturucu madde yakalanan 1 kişi hakkında adli mercilerce işlem başlatıldığı belirtildi.

Öte yanda Cumhuriyet Meydanı'nda narko-rehber standı kurularak bilgilendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirildi. Bu çerçevede vatandaşlara broşür dağıtılarak "UYUMA" aplikasyonu hakkında bilgi verildi. - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Nusaybin'de Uyuşturucu İle Mücadele Denetimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement