CHP Başakşehir Adayı Karabat Seçmeniyle Buluştu - Son Dakika
Politika

CHP Başakşehir Adayı Karabat Seçmeniyle Buluştu

CHP Başakşehir Adayı Karabat Seçmeniyle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkan adayı Özgür Karabat 23 Mart Pazar Günü Güvercintepe Meydanı'nda seçmeniyle buluştu.

28.03.2014 05:17  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı gün Şahintepe'de Mustafa Sarıgül'ün de katılımıyla Büyük Başakşehir Buluşması isimli miting gerçekleşti.

Özgür Karabat'ın seçim çalışmaları kapsamında halk ile ilk buluşması Güvercintepe meydanında oldu. Yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşen, Güvercintepe meydanında sanatçı Kahtalı Mıçı, Murat Akkaya, Başak Kar'ın sahne almasıyla başlayan Güvercintepe konseri halaylar çekilerek coşku ile sürdü.

Ardından Özgür Karabat Platformda sahneye çıkarak Güvercintepe halkına evlerinin yıkılmaması yönünde garanti vererek "İmar sorununu kökünden halledeceğiz" dedi. Ayrıca okul servislerinin ücretsiz olacağı bir dönem geliyor diyerek; Güvercintepe halkının hayat standartlarının Başakşehir ve Bahçeşehir ile eş değer olacağını söyledi.

Şahintepe meydanında yapılan 'Halk Başkanları ile Buluşuyor' etkinliğine binlerce Şahintepe'li vatandaş katıldı.

Programda CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, DİSK eski Genel Başkanı ve eski CHP Milletvekili Rıdvan Budak, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Kazım Özeren katıldı.

Özgür Karabat, yıllardır yaşanmakta olan imar sorunu için şunları söyledi: "Başakşehir'in en eski mahalleri olan Şahintepe, Güvercintepe, Ziya Gökalp'ta yıllardır imar sorunu var. Bu mahalleleri kurarken yıllarca çile çektiniz. Memleketinizdeki arsanızı, ahırlardaki hayvanlarınızı satarak buralardan arsa aldınız. Kimi zaman iki işte birden çalışıp, arsa parasını ödemeye çalıştınız. Kadınlarımız yağ tenekelerinde çimento taşıdı. Bin bir emekle kendinize birer yuva yaptınız. Belediye başkanlığını aldığımız anda göreceksiniz ki imar ve tapu sorununu çözmek hiçte zor olmayacak" dedi.

SARIGÜL: BEN DE TAPUSUZ EVDE BÜYÜDÜM

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "Ben yıllarca tapusu olmayan bir evde yaşadım. Bu çaresizliğin ne demek olduğunu babamın gözlerinde yıllarca gördüm. Sizlerin neler yaşadığını neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum ve buradan size söz veriyorum. İktidarımızda yurttaşlarımızın imar ve tapu sorunu olmayacak. Bizim ötekimiz yok, bize oy versin ya da vermesin her bir yurttaşımızın refahı ve huzuru önceliğimiz olacak'' dedi.

KILIÇDAROĞLU BAHÇEŞEHİR'DE KAZANACAKLARINI SÖYLEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat ve Avcılar, Esenyurt başkan adaylarıyla birlikte Bahçeşehir'de vatandaşlarla buluştu.

Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu konuşmada Özgür Karabat'ı Başakşehirlilere emanet etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben çalışıyorum. Benim çalışmam yetmez. Hepimizin bu çarı altında çalışması gerekiyor. Hepimizin sorumlulukları var. Güzel bir ülke görmek istiyorsak hep birlikte çalışacağız. Geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş bir yurttaşımızı bulacaksınız ve ikna edeceksiniz Türkiye'yi"

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Politika CHP Başakşehir Adayı Karabat Seçmeniyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement