Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: 'Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz' - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: 'Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: \'Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz\'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Seçim Özel Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'yi üretime dönük yatırımlarla donatmak istediklerini ve ülkenin zenginleşeceğini söyledi.

23.05.2023 21:51  Güncelleme: 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz. Bu üretimle ya ithal ikamesi sağlanacak ya da ihracat yapılacak, ülke zenginleşecek." dedi.

Partisinin Ankara Seçim Özel Toplantısı'nda konuşan Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur oylamasının çok önemli olduğunu söyledi.

CHP ile ittifak yaptıkları için çok rahat olduklarını dile getiren Karamollaoğlu, "Neden destekliyorsunuz, niye buna ihtiyaç var dedikleri zaman çok açık ve net ifade ettim. Ülkemiz uzun zamandır gerildi. CHP de özellikle bu gerginlikte kendisinin de payı olduğunu gördü. Kılıçdaroğlu bunun üzerine 'Biz de yanlış yaptık geçmişte, siz de yaptınız, gelin helalleşelim, kucaklaşalım.' dedi. Siyasette bundan daha güzel yaklaşım olur mu? Biz de buna 'Evet, varız' dedik." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu, şartların ve insanların değiştiğini, amaçlarının Türkiye'yi yaşanabilir ülke haline getirmek olduğunu kaydetti.

İktidara geldikleri zaman ilk adımlarının, Türkiye'yi üretime dönük yatırımlarla donatmak olacağını belirten Karamollaoğlu, "Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz. Bu üretimle ya ithal ikamesi sağlanacak ya da ihracat yapılacak, ülke zenginleşecek. Yatırımlar da her ilde olacak. Hepsi İstanbul'a, Marmara Bölgesi'ne, Ege Bölgesi'ne tahsis edilmeyecek, iç göç duracak." diye konuştu.

Karamollaoğlu, seçimi kazandıkları takdirde Türkiye'de akıl almaz değişikliklerin meydana geleceğini, teknoloji üsleri kuracaklarını ve böylece ülkenin kalkınmasını planlayacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: 'Neye ihtiyacımız varsa biz üreteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi
    14:51 KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi

    KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara ilişkin tepkisini dile getirdi. Bakanlık, AB'nin Kıbrıs konusuna müdahil olma çabasında ısrarcı olduğunu ve Kıbrıs Türk halkını izolasyona maruz bıraktığını belirtti. Ayrıca AB'nin tükenmiş çözüm önerilerinde ısrarcı olduğu ve iki-Devletli bir çözümün zamanının geldiği vurgulandı.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı
    14:49 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden sorumlu Başkan danışmalığına atanan Erdem Sevgi, gazetecilik kariyerinin ardından bu göreve getirildi.

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ve Başbakan Mark Rutte ile görüşmeler yapılacak. Türkiye-AB ilişkileri, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek
    14:43 Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek

    Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediyenin çalışmalarını ve projelerini inceleyerek yeni bir Koçarlı'yı vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor. Başkan Arıcı, seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmek için tüm personelle koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

  • Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası
    14:39 Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası

    İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Dünya Bankası'nın Türkiye'ye verdiği kredi anlaşmasında tarım alanında 2028 yılına kadar 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro verilmesi şartının da yer aldığını açıkladı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Tarım Bakanı'na sorduğunu ve bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karakaş, sosyal medya hesabından ilgili anlaşmaya dair belgeleri paylaştı.


Advertisement