Selim Sadak: Tuncer Bakırhan'a Destek Vereceğim - Son Dakika
Politika

Selim Sadak: Tuncer Bakırhan'a Destek Vereceğim

Selim Sadak: Tuncer Bakırhan\'a Destek Vereceğim

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Diyarbakır'da yapılan toplantıda, Siirt'in Adayı olan Tuncer Bakırhan'a destek vereceğini söyledi.

26.12.2013 15:32  Güncelleme: 15:35

Yaklaşan Yerel seçimlerde BDP'nin Siirt adayının Tuncer Bakırhan olduğunu açıklayan BDP Genel Başkanı Selahattin Dermirtaş'ın açıklamasının ardından partilerin adayları belli oldu. Adaylık konusu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ise, Belediye Başkan adayı Tuncer Bakırhan'a sonuna kadar destek vereceğini ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu açıkladı.

Tuncer Bakırhan'ın önemli bir siyasetçi olduğunu ve kendisinin siyasetinin beğendiğini belirten Selim Sadak, seçimden önce ve sonra yine Siirt'te yaşayacağını, Siirt'ten ayrılmayacağını açıkladı. Sadak "Benim bir şiarım vardır, değişik insanlarla birlikte yaşamak mümkündür. Benim çalışanların belediye için ellerinden gelen tüm çalışmaları yaptılar ve yapmaya devam edeceklerdir" dedi.

Sadak "Siirt'i Teslim Etmeyeceğiz"

Siirt'in daha çok çalışacağını belirten Belediye Başkanı Selim Sadak, "Buraya gelen ve aday olan arkadaşımız çok tecrübeli bir arkadaşımızdır. İyi ve güçlü bir politikacıdır. Birlikte Siirt'i daha güzel yerlere taşıyacağız. Farklı anlayışlara Siirt'i teslim etmeyeceğiz. Çünkü onlar denendi, o anlayışlar denedi, iyi bir belediyecilik yapmadıklarını gördük. Buraya gelecek arkadaşımız tecrübeli halkı insanı esas ve emeği savunan bir kişidir. Ben onunla çalışmaktan hep gurur duymuştum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Selim Sadak: Tuncer Bakırhan'a Destek Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement