Sedefçi'den Sert Açıklamalar - Son Dakika
Politika

Sedefçi'den Sert Açıklamalar

Sedefçi\'den Sert Açıklamalar

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, CHP'nin Edirne adayı Recep Gürkan'ın 2009 yılında bastırılan ve kendisine ait olan broşürleri dağıttığını iddia ederek "Atatürk'ü kullandınız, CHP'yi kullandınız, şimdi sıra bana mı geldi?

22.03.2014 16:46

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, CHP'nin Edirne adayı Recep Gürkan'ın 2009 yılında bastırılan ve kendisine ait olan broşürleri dağıttığını iddia ederek "Atatürk'ü kullandınız, CHP'yi kullandınız, şimdi sıra bana mı geldi?" dedi.

CHP'nin, Edirne Belediye Başkan adayı olarak göstermediği için partisinden istifa ederek DSP'ye geçen ve Edirne Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Hamdi Sedefçi, Edirne'nin CHP'li başkan adayı için iddiada bulundu. CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan'ın 2009'da kendisine ait broşürlerini dağıttığını iddia eden Sedefçi, Gürkan'ın halkı kandırarak kendisi üzerinden oy toplamaya çalıştığını öne sürdü. Edirne için ölümüne kadar gideceğini kaydeden Sedefçi, "Atatürk'ü kullandınız, CHP'yi kullandınız, şimdi sıra bana mı geldi?" ifadelerini kaydetti.

Belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında CHP'li Recep Gürkan'ı hedef alan Sedefçi, "Bu utanmaz adam, bu hain kişi ne yapıyor biliyor musunuz? 2009 dönemi benim broşürlerimi dağıtıyor. Bizim kenar mahallelerimizde benim fotoğrafım olan broşürü dağıtıyor. Halka Hamdi Sedefçi'nin adayı olduğunu inandırarak, cahil insanlarımıza benim hala CHP'li olduğumu inandırarak, kendisine oy almaya çalışıyor. Atatürk'ü kullandık, CHP'yi kullandık, şimdi sıra bana mı geldi? Kendine güvenmiyorsan aday niye oldun kardeşim? Cumhuriyetimizin kurcusu Ulu Önderimiz Atatürk'ü kullandınız, CHP'yi kullandınız, şimdi sıra bana geldi. Böyle bir insanı Allah korusun, Edirne'ye belediye başkanı olarak gelişini düşünün arkadaşlar. Bu adamın hayatı yalan. Her şeyi mubah sanıyor. İnsanda ahlak olur. Bu arkadaşımız yalanlarını devam ettiriyor" dedi.

"Ahlaksızlar, onursuzlar, ben Hamdi Sedefçi'yim, ekibimle beraber yola çıkmışım, ekibim benim namusumdur" diyen Sedefçi, "Ben ne Edirne'yi, ne ekibimi satarım, ne de kendim bu işten vazgeçerim. Ölümüne kadar giderim. İnandığım bir iş varsa bu hainlere Edirne'yi bırakmamak için ölümüne kadar giderim. Takdir halkımızındır" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement