Son dakika haberi: Bakan Selçuk: "2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi: Bakan Selçuk: "2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haberi: Bakan Selçuk: "2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor"
 Güncelleme: 

Son dakika gelişmesine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sakarya Hendek'te meydana gelen patlama bölgesinde 2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sakarya Hendek'te meydana gelen patlama bölgesinde 2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen patlamaya ilişkin incelemelere dair resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bakan Selçuk, "Sakarya Hendek'te meydana gelen patlama bölgesinde 2 iş müfettişimiz ile teftiş başkan yardımcımızın incelemeleri devam ediyor. Ayrıca Psikososyal Destek Ekiplerimiz patlamadan etkilenen vatandaşlarımız ve ailelerinin yanında" ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk, konuya ilişkin fotoğraflar da paylaştı. - ANKARA

Kaynak: İHA