TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladı - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin devletini tanıma yönünde attıkları adaletli ve cesur adımlarından dolayı İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladığını ifade etti. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Netanyahu ve çetesinin yargılanacağı günlerin yakın olduğunu belirterek, dünyanın diğer ülkelerini Filistin halkının yanında durmaya ve katliamı sonlandırmak için daha fazla çaba göstermeye davet etti.

22.05.2024 22:15

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin devletini tanıma yönünde attıkları adaletli ve cesur adımlarından dolayı İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladığını ifade etti.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Filistin devletini tanıma yönünde attıkları adaletli ve cesur adımlarından dolayı İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini gönülden kutluyorum. Devletleri ve hükümetleri bu meşru kararları almaya teşvik eden halklar ve insanlığın vicdanı, Netanyahu ve çetesini şüphesiz yenecektir. Her yaştan masumları katleden bu savaş suçlularının, uluslararası mahkemelerde yargılanarak cezalarını çekecekleri günler yakındır. Dünyanın diğer tüm ülkelerini Filistin halkının ve devletinin yanında durmaya ve bu katliamı sonlandırmak için daha fazla çaba göstermeye davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda, İspanya ve Norveç hükümetlerini kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement