Timsah Arena'yı Erdoğan Açacak - Son Dakika
Politika

Timsah Arena'yı Erdoğan Açacak

Timsah Arena\'yı Erdoğan Açacak

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, pazartesi günü Bursa’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tarihi bir gün yaşayacağını söyledi.

16.12.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, pazartesi günü Bursa'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tarihi bir gün yaşayacağını söyledi.

Torun, partisinin ilçe başkanları ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Dobruca Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun'un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları ve il yöneticileri katıldı. Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyaretinden bahsetti. Bütün teşkilatlarla Erdoğan'ı karşılamaya hazır olduklarını belirten Torun, "21 Aralık Pazartesi günü inşallah şehrimiz tarihi bir gün yaşayacak. Biz bütün teşkilatlarımızla hazırız. Halkımızın da desteği ve katılımlarıyla bu tarihi günü en güzel şekilde geçireceğimize inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Bursa'nın yeni stadını hizmete açacak, ayrıca BTSO'da ekonomiye değer katanlar zirvesine katılacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Timsah Arena'yı Erdoğan Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement