Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu - Son Dakika
Politika

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce\'ye veda ziyaretinde bulundu

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu. Yerel yönetimlerle uyumlu çalıştıklarını belirten Kaldırım, kentin sorunlarına çözüm getirdiklerini ifade etti. Yüce ise Kaldırım'la uyumlu bir ortamda çalıştıklarını ve yeni görevinde başarılar dilediğini aktardı. Ziyaretin sonunda Yüce, Kaldırım'a teşekkürlerini sunarak çeşitli hediyeler verdi.

15.08.2023 16:42

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yüce'nin makamında gerçekleşen ziyarette Kaldırım, yerel yönetimlerle her zaman uyumlu çalıştıklarını belirterek, kentin birçok sorununa çözüm getirdiklerini ifade etti.

Kaldırım, Yüce ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Yüce de 4 yıllık görev süresinde Vali Kaldırım'la uyumlu ve huzurlu bir ortamda çalıştıklarını aktararak, yeni görevinde başarılar diledi. Yüce, Sakarya'ya sunduğu katkılar ve hizmetlerden ötürü teşekkür ettiği Kaldırım'a ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement