Vali ve Belediye Başkanı Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Politika

Vali ve Belediye Başkanı Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Vali ve Belediye Başkanı Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulundu. Vali Tavlı, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtirken, Demir ise son 3 ay içinde 4. kez sel felaketi yaşandığını ifade etti.

03.09.2023 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ İLE BELEDİYE BAŞKANI, SEL BÖLGESİNDE

Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, selin vurdugu bölgelerde incelemelerde bulundu. Vali Tavlı, tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, "Çok şükür, can kaybımız yok. Hepimize geçmiş olsun. Yağışların yarın sabaha kadar süreceği tahmin ediliyor. DSİ, Karayolları, AFAD, belediyeler ve tüm ekiplerimiz, sahada canla başla çalışıyor" dedi.

Belediye Başkanı Demir ise son 3 ay içerisinde 4'üncü kez Samsun'u sel vurduğunu hatırlatarak, "Meteoroloji'nin turuncu uyarısıyla beraber bu sabah saat 04.00'ten itibaren yoğun bir yağış aldık. Sayın Valimizin de söylediği gibi tüm ekiplerimiz, sahada mücadele ediyor. Koordineli bir şekilde çalışarak, normal hayata döndü. Biliyorsunuz iklim değişti, kısa sürede yoğun yağmurlar alıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Vali ve Belediye Başkanı Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement