Yayına damga vuran an! Meral Akşener ve Ece Üner reklam dönüşü sohbette yakalandı - Son Dakika
Politika

Yayına damga vuran an! Meral Akşener ve Ece Üner reklam dönüşü sohbette yakalandı

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu programın reklam arası dönüşünde Ece Üner'e "Gözler kendinin mi?" sorusunu yönelttiği sırada kamera kayda girdi. Ece Üner de o esnada yayına girdiklerini fark edip durumu toparlamaya çalıştı.

17.04.2023 21:52  Güncelleme: 10:32

TV100 ekranlarında Ece Üner'in konuğu olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Birçok konuya değinilen programda reklam arası verildi. Reklam dönüşünde ise ekranlara ilginç görüntüler yansıdı.

"GÖZLER KENDİNİN Mİ?"

Yayına girilirken Akşener, Üner'e gözlerinin renginin gerçek olup olmadığını sordu. Akşener, "Gözler kendinin mi? Aynısı babamda vardı" derken Üner yayına girdiklerini fark etti ve durumu toparladı.

Yayına damga vuran an! Meral Akşener ve Ece Üner reklam dönüşü sohbette yakalandı

Son Dakika Politika Yayına damga vuran an! Meral Akşener ve Ece Üner reklam dönüşü sohbette yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erkan Çaçen: Meral seni sevmem siyasetini ise hiç sevmem bir koltuğa ülkeyi satışa çıkarırsınız suriyeliler neyse sizde osunuz ülkesi bayrağı toprağı umrunda olmayanın emelleri hep yarıda kalır RABBIM inşallah sizi bu seçimde tarih ülke düşmanları topluluğu olarak anacak seçmeniniz de dahil hiç sormuyorlar mi bunca yatirim yapılıyor ülkede bir övgü bir takdir neden yapmıyorsunuz en ufak bir hatanın peşinde koşanlar neden takdir etmeyi çok görür gevur dahi överken. 9 3 Yanıtla
  • Kasim Ozdal: Bu Meral apla çok içten be.... 2 4 Yanıtla
    Erkan Çaçen: Baba ne içiyorsun sen 3 2
  • Ahmet eren Kacmaz: İKİNCİ MEHMET ÂLİ BRAND VAKASISI. İKİNİZDE BİRBİRİNİZDEN BETERSİNÜZ RCE ÜNERİ Yİ DEPREMDE GÖRDÜK KISKIS GÜLERKEN ALGİ PELİNDELER SEN BANA BUNU SOR BEN SANA ŞU CVB VERDEM DANIŞIKLI DÖGÜŞ MİSALİ 3 2 Yanıtla

Advertisement