Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Devlet Hastanesi inşaatını gezdi - Son Dakika
Sağlık

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Devlet Hastanesi inşaatını gezdi

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Devlet Hastanesi inşaatını gezdi

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu ilçesinde yapımı devam eden hastanenin inşaatını gezerek, Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin ve İlçe Belediye Başkanı Halil Şahin ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yazıcı, sağlık alanında yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, bölgenin önemli bir eksikliğinin giderileceğini vurguladı. İlçe Belediye Başkanı Şahin ise 300 yatak kapasiteli Aksu Devlet Hastanesi'nin ilçeye önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

21.06.2023 12:00

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu ilçesinde yapımı devam eden hastanenin inşaatını gezdi.

Yazıcı, Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin ve İlçe Belediye Başkanı Halil Şahin ile Aksu Devlet Hastanesinin inşaat alanında incelemelerde bulunarak, Şahin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçenin geliştiğini ifade eden Yazıcı, hükümet konağı inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi. Sağlık alanında yapılan yatırımların önemine dikkati çeken Vali Yazıcı, bölgenin önemli bir eksiğinin giderileceğini vurguladı.

İlçe Belediye Başkanı Şahin de ilçeye kazandıracakları 300 yatak kapasiteli Aksu Devlet Hastanesinin önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu Devlet Hastanesi inşaatını gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement