Şırdancı Mehmet, Kendine Şırdanlı Serum Yaptı - Son Dakika
Sağlık

Şırdancı Mehmet, Kendine Şırdanlı Serum Yaptı

Şırdancı Mehmet, Kendine Şırdanlı Serum Yaptı

Masterchef yarışmasında adını duyuran Şırdancı Mehmet, uçakta yaptığı şırdanlı serumu vücuduna enjekte etti. Sağlık bakanlığının onay verdiği bu durum büyük tepki çekti.

11.11.2023 04:07  Güncelleme: 04:08

Yolcunun marka değerini tehlike atma gerekçesiyle kara listeye alınan Mehmet Sur bu kez bir sağlık kliniğin de kendine şırdan içinde olduğu serumu enjekte etti.

sirdancimehmet-serum.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü yarışma programı Masterchef ile adını duyuran Şırdancı Mehmet bu kez de kendine şırdanlı serum yaptı.

Uçuş sırasında yemek servisinin yapılmasını ardından tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yiyen ve bu anları da sosyal medyadan paylaşmasından sonra uçaklara binmesi yasaklanan ve 6 ay sonra cezası kalkan Mehmet Sur'u görenler gözlerine inanamadılar.

Hastalanan ünlü şef içine şırdan koyduğu serumu vücuduna enjekte ederken bir yandan da şırdan yemeyi ihmal etmedi. O anları paylaşan Sur'a "Bu kadar da olmaz, sağlık bakanlığı böyle bir şeye nasıl onay verir? Herkesi göreve davet ediyoruz" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Sağlık Şırdancı Mehmet, Kendine Şırdanlı Serum Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement